Categorieën
Marvel

Eternals nu te zien via Disney+

Eternals

Marvel’s eternals is nu te zien via Disney+ voor alle abonnees van de streamingservice zonder extra kosten. Dit is nu de veertiende film die in IMAX enhanced kwaliteit te zien is op Disney+. IMAX enhanced zorgt ervoor dat de film in een uitgebreid aspect ratio te zien is.

De film gaat over een nieuw team aan onsterfelijke superhelden die al een tijdje op aarde leven. De zogeheten Eternals zijn de kinderen van Celestials. Deze celestials zijn almachtige wezens die een van de eerste levensvormen zijn in het universum. Deze hebben allemaal verschillende en ongekende krachten die we nog nooit in volle uiting hebben gezien. Deze celestials hebben we eerder gezien in de Guardians of the Galaxy films. In de eerste zien we beelden van Eson the Searcher die de power stone gebruikt om een planeet te vernietigen. In de tweede film zien we de celestial Ego, Peter Quill/Starlord’s vader. Deze gebruikt zijn krachten om zijn bestaan te verbreden over verschillende planeten.

De tien Eternals Sersi (Gemma Chan), Ikaris (Richard Madden), Thena (Angelina Jolie), Ajak (Selma Hayek), Kingo (Kumail Nanjiani), Sprite (Lia McHugh), Phastos (Brian Tyree Henry), Makkari (Lauren Ridloff), Druig (Barry Keoghan) en Gilgamesh (Ma dong-seok) landen 5000 jaar voor christus om de mensheid te beschermen tegen de deviants. Kwaadaardige wezens die op de mensen jagen. Al snel zijn de deviants uitgeroeid en blijven de Eternals op de aarde om ze te beschermen. Echter mogen de Eternals zich niet bemoeien met de mensen en is dit ook de reden dat ze er niet waren tijdens de infinity war.