Categorieën
DC

The Batman trailer laat eerste beelden film zien

The Batman trailer The Bat and The Cat laat de eeerste beelden zien van The Batman met Robert Pattinson in de hoofdrol. De film kunnen we 4 maart in de bioscopen verwachten.

In de trailer van The Batman zien we Batman in zijn Batmobile chaos creëren en de Riddler die contact met Batman probeert te zoeken. Daarnaast wordt er nog een scene tussen Batman en Catwoman uitgebreid behandeld. Uiteraard creëert deze trailer meer vragen dan antwoorden. Wat wel zeker is, is dat deze film wel een originele hoek laat zien. De regisseur Reeves bezig is een uitzonderlijke film samen te stellen.

The Batman wordt de eerste film met Robert Pattinson verwacht. Hierin zien we de vervanger van Ben Affleck’s Batman. Echter komt hij wel weer terug in The Flash (2022) in het najaar. Naast Affleck zal in die film ook Michael Keaton verschijnen.

Inmiddels is al bekend dat de cast bestaat uit Robert Pattinson als Bruce Wayne/Batman, Zoë Kravitz als Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano als Edward Nashton/The riddler, Andy Serkis als Alfred Pennyworth de butler en Colin Farrell als Oswald Cobblepot/The Penguin.

Onlangs is ook al bekend geworden dat we een spinoff kunnen verwachten van The Penguin. Daar is nog onbekend of het voor of na de film gaat afspelen om het lot van The Penguin in The Batman niet te verzegelen.