Categorieën
Marvel

Across the Spider-verse (Part one) trailer is nu te zien

Het vervolg van de Sony animatie Into the Spider-verse komt uit in oktober 2022. Bekijk hieronder de trailer.

In de trailer zien we Miles Morales/Spider-man (Shameik Moore) op bed luisterend naar Sunflower van Post Malone/Swae lee. Terwijl er van alles om hem heen zweeft roept Gwen Stacy/Spidergwen (Hailee steinfeld van Hawkeye) door een portaal naar hem. Hierna is ook weer terug te zien dat Miles een creatief persoon is. Daarna zien we dat hij door een portaal schiet een andere dimensie met een hele nieuwe art style in. Kort erna zien we Miguel O’Hara achter Miles aan zien gaan en hem door meerdere dimensies heen slepen. Zou dit betekenen dat we een kijkje in de dimensies gaan krijgen van de Spider-man varianten uit Into the Spider-verse?

Ook wordt deze film part one genoemd in de omschrijving, dus dit zal waarschijnlijk het eerste deel van twee of drie films zijn.

Verder zien we aan de castlijst dat Jake Johnson weer terugkeert als Peter B. Parker/Spider-Man. Issa Rae als Jessica Drew/spider-Woman. Ze is Spider-Woman geworden omdat ze jaren lang in een cryo slaapkamer geplaatst is als tiener. Daar is ze fysiek versterkt door een speciaal spin afgeleid serum.

Als laatste Oscar Isaac gaat naast Moon Knight ook Miquel O’Hara spelen in dit vervolg.