Categorieën
Marvel

Eerste beelden Kang The Conqueror te zien in tweet

In een tweet van een stuntman is het kostuum van Kang The Conqueror te zien. Het filmen is klaar en er zijn wrap gifts uitgedeeld aan de cast. Waaronder een t-shirt met één van de eerste artworks voor de film erop. Dankzij een van de stuntmannen op Twitter weten wij weer wat meer over de film.

De tweet laat een foto zien van een Ant-man helm die flink beschadigd is met Kang The Conqueror in de reflectie.

Deze Kang The Conqueror ziet er uit zoals in de comic met een rood/paars pak of pantser en een blauw gezicht. Het is nog wel onduidelijk of het CGI is of dat er make-up is gebruikt. Ook is er nog niet gereageerd door de regisseur van Ant-man of door Jonathan Majors die Kang The Conqueror speelt zelf.

Fans suggereren ook dat er gewoon gebruik gemaakt is van Fan art ontwikkeld door SPDRMNKYX.

Nieuw voor deze film is dus Kang the Conqueror gespeeld door Jonathan Majors. Kang the Conqueror/Nathaniel Richards heeft verschillende rollen gehad in de stripboeken maar speelt bijna altijd wel een slechterik, geboren in een ander universum in de 30e eeuw. Kang is een kwaadaardig geworden tijdreiziger. Maar dit is maar één versie en er zijn zoveel aanwezig, het is nog onduidelijk welke Kang wij voor Quantumania krijgen.

De film komt uit op 28 juli 2023 en Voor deze film keren naast Ant-man ook Hope van Dyne/Wasp (Evangeline Lily), Dr. Hank Pym, Janet van Dyne/Wasp (Michelle Pfeiffer) en Cassie Lang (Kathryn Newton) weer terug.