Categorieën
Marvel

Ant-man and the wasp: Quantumania is klaar met filmen

Regisseur Peyton Reed geeft op Twitter aan dat het filmen afgerond is. Ant-man and the wasp: Quantumania die op 28 juli 2023 de theaters ingaat is alweer de derde film die draait om Ant-man gespeeld door Paul Rudd.

Ook al is er weinig bekend over het verhaal maar aangezien de casting zal het verhaal waarschijnlijk draaien om de strijd tussen Ant-man en Kang the Conqueror (Jonathan Majors). Het zal waarschijnlijk een twist zijn op de laatste afleveringen zijn van het eerste seizoen van Loki waar Jonathan Majors op het einde He Who remains speelt. Aangezien dat al een tijdreizigerstintje heeft zal het wel daar op in spelen of zou het een variant zijn?

Ant-man and the wasp Quantumania

Voor deze film keren naast Ant-man ook Hope van Dyne/Wasp (Evangeline Lily), Dr. Hank Pym, Janet van Dyne/Wasp (Michelle Pfeiffer) en Cassie Lang (Kathryn Newton) weer terug.

Nieuw voor deze film is dus Kang the Conqueror gespeeld door Jonathan Majors. Kang the Conqueror/Nathaniel Richards heeft verschillende rollen gehad in de stripboeken maar speelt bijna altijd wel een slechterik, geboren in een ander universum in de 30e eeuw. Kang is een kwaadaardig geworden tijdreiziger. Maar dit is maar één versie en er zijn zoveel aanwezig, het is nog onduidelijk welke Kang wij voor Quantumania krijgen.

Ook bevestigde legendarische comedy acteur Bill Murray in november dat hij in Quantumania speelt. Welke rol is tot op heden nog onbekend.

We zullen moeten wachten op de trailers voor meer informatie.