Categorieën
DC

Eerste blikken Batgirl set

Een tweet van Natalie Holt geeft een blik op de nieuwe set van Batgirl. De componist die ook onlangs de Loki serie heeft voorzien van muziek deelde onderstaande tweet met de boodschap “work trip to Gotham city”.

https://twitter.com/filmmusicholt/status/1466099113720692739?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1466099113720692739%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fcomicbook.com%2Fdc%2Fnews%2Fbatgirl-set-photos-reveal-gotham-police-uniform-ben-affleck-batman%2F

Producer Kristin Burr geeft aan dat ze met Batgirl een leuke rit willen maken en een andere kant van Gotham willen latten zien. Adil El Arbi en Bilall Fallah (ook wel bekend van Bad Boys for Live) nemen de regisseursrol op zich met Christin Hodson (Transformers: Bumblebee) als scriptschrijver. Eerder zou Joss Whedon (Age of Ultron, Justice League) de film regisseren en schrijven maar dit is niet doorgegaan. De regisseur geeft aan dat hij moeite had met het schrijven van een verhaal wat paste bij het framewerk wat vanuit de directie had aangegeven.

De hoofdrol van Barbara Gordon/Batgirl gaat naar Leslie Grace. Zij gaat de dochter spelen van Commissioner Gordon.

Onlangs is bekend geworden dat J.K. Simmons (ook bekend als J. Jonah Jameson van Spider-Man) weer terugkeert als de welbekende Commissioner Gordon in Batgirl. Deze rol heeft hij ook gespeeld in de Joss Whedon Justice League en de Zack Snyder cut.

Naast J.K. Simmons is ook Brendan Fraser (The Mummy) weer terug op het grote doek. Hij zal Garfield Lynns/Firefly spelen. Firefly is een slechterik gecreëerd door France Herron en Dick Sprang. Aanvankelijk overviel deze slechterik met behulp van lichteffecten, waar hij al snel herschreven werd als een pyromanische sociapaat.

Er wordt verwacht dat deze film rechtstreeks op HBO Max uitkomt ergens in 2022.