Categorieën
Marvel

Secret Invasion Marvel serie tekent Cobie Smulders

Cobie Smulders zal weer terugkeren naar haar rol als Maria Hill in de aankomende Marvel serie Secret Invasion. Secret Invasion wordt een Disney+ serie van zes afleveringen draaiend om Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Secret invasion zal gaan over hoe Nick Fury en Talos, de Skrull van Captain Marvel Skrulls proberen tegen te houden die de zich in de hoogste instanties van de Marvel Universe hebben genesteld. Tijdens de post credits van Spider-man was er te zien dat de Skrulls zichzelf verborgen houden op aarde terwijl Nick Fury (Samuel L. Jackson) de leiding over deze Skrull heeft.

Secret Invasion

Alhoewel het filmen nog maar net gestart is in september dit jaar, wordt er verwacht dat deze serie in 2022 al uitkomt.

Inmiddels zijn er al aardig wat acteurs gekoppeld aan het project zoals Emilia Clark, Olivia Colman, Christopher McDonald, Kingsley Ben-Adir, Carmen Ejogo en Killian Scott. Echter is er nog niks bekend gemaakt over de rol die de acteurs gaan spelen. Het is alleen bekend dat Samuel L. Jackson Nick Fury gaat spelen, Coby Smulders terugkomt als Maria Hill en Ben Mendelsohn de rol van Talos weer oppakt.

Door het casten van Coby Smulders als Maria Hill wordt het wel duidelijk dat Secret Invasion zich hedendaags afgaat spelen met waarschijnlijk flashbacks naar post Captain Marvel (1995).

Op 12 november heeft Disney nieuw beeldmateriaal uitgebracht omtrent de vier nieuwe Marvel series Moon Knight, She-Hulk, Ms. Marvel en Secret Invasion. Ook al hebben al deze series nog geen officiële releasedatum gaat het gerucht dat Ms. Marvel komende zomer uitkomt. Het kan nog wel zo zijn dat er tussendoor nog een andere Marvel serie komt om het gat na Hawkeye op te vullen.