Categorieën
Marvel

Charlie Cox keert terug als Daredevil in de MCU

Charlie Cox die we kennen van de Netflix Marvel serie Daredevil zal weer verschijnen in de MCU. Marvel’s eigen Kevin Feige bevestigd dat als Daredevil weer zou terugkeren het Charlie Cox zou zijn. Helaas wordt er niet bij verteld of hij zijn eigen serie krijgt, een film of dat hij verschijnt in één van de series/films.

Het is alweer 3 jaar geleden sinds het laatste seizoen van Daredevil. Verder wordt er niks aangegeven of zijn co-sterren van de serie weer terugkomen. De reden dat die niet eerder is aangekondigd is omdat de personages in Iron Fist, Jessica Jones, Luke cage en The Defenders niet in andere projecten mogen verschijnen twee jaar nadat ze gecanceld zijn. Deze wachttijd is bij Jessica Jones dit jaar afgelopen en de rest is vorig jaar al afgelopen. Het zou dus zo maar kunnen voorkomen dat we de leden van The Defenders gaan terugzien op Disney+.

Ook gaan er geruchten dat zijn collega Vincent D’onofrio terugkomt als Kingpin/ Wilson Fisk in de nu lopende Hawkeye serie. In de onderstaande tweet is een hand te zien waarvan vele fans vermoeden dat het die van Kingpin/Wilson Fisk is.

Ook omdat er later in de aflevering wordt gehint dat er een baas achter de baas is. Iets wat niet zal misstaan bij de baas van de onderwereld in New York.