Categorieën
Marvel

Marvel komt met een officieel MCU tijdlijn boek

Met inmiddels al tig jaar aan films en sinds kort ook series is het tijd dat er een tijdlijn boek komt. Marvel heeft aangekondigd dat ze hier binnenkort mee aankomen. Marvel Studios The Marvel Cinematic Universe An Official Timeline staat op de planning om 5 september 2023 uit te komen.

Uiteraard hebben ze altijd meer keuze in America maar voor ons kunnen we het boek gelukkig kopen via Amazon. Voor $61.46 wat tegenwoordig hetzelfde is als de euro kan jij hem al pre orderen.

Over het boek

Het boek bevat 320 pagina’s aan informatie over de films en series tot nu toe. Dit boek wordt gezien als officieel dus alles wat hierin staat is dan ook echt gekoppeld aan de MCU. Het zal het complete verhaal omvatten van de Big Bang tot de Blip en meer. Zo zeggen ze dat we er de complete historie van Captain America’s shield krijgen.

Dit hebben ze al een keer eerder gedaan met de Wakanda files waar Shuri op zoek gaat naar een alternatief voor de Heart-Shaped Herb en zo alle Marvels’ helden analyseert. Hier kan je een easter egg over terug vinden in de tweede Black Panther film.