Categorieën
Marvel

Guardians of the Galaxy 3 zal de laatste keer zijn dat het team samen zal zijn

De film kunnen we 5 mei 2023 verwachten. Regisseur James Gunn geeft aan dat het de laatste keer is dat we het team zien zoals we het kennen. Hij geeft niet aan of het team gewoon uit elkaar valt zoals bij Civil War of dat er iemand sterft. JamesGunn heeft ook de eerdere Guardians of the Galaxy films (Vol. 1 & 2). De regisseur heeft het ook maar druk op dit moment, hij is net klaar met het filmen van The Suicide Squad en de Peacemaker serie en er komt ook nog een Guardians of the Galaxy Holiday Special aan.

Guardians of the Galaxy Holiday Special

De holiday Special wordt een direct naar Disney+ film en zal volgens regisseur James Gunn een verwijzing zijn naar de infameuze Star Wars Holiday Special. We kunnen in ieder geval de Guardians verwachten zoals we ze voor het laatst zagen in Endgame. Deze film speelt zich kort voor de derde Guardians of the galaxy die we in 2023 kunnen verwachten af.

Plot

Er is nog vrij veel onduidelijkheid over het plot van de film. Wel weten we al dat veel van de cast weer terugkeert. Met Chris Pratt als Peter Quill/Star-Lord, Zoe Saldana als Gamora, Dave Bautista als Drax, Bradley Cooper als Rocket, Vin Diesel als Groot, Pom Klementieff als Mantis en Karen Gillan als Nebula. Ook zien we Sylvester Stallone weer verschijnen als Starhawk, hoeveel wij hem terug gaan zien is nog onduidelijk. Daarnaast zal Elizabeth Debicki terugkeren als Ayesha. James Gunns broer Sean Gunn zal ook weer verschijnen als Kraglin. Wist je ook dat Sean Gunn de Motion capture voor Rocket doet?

Adam Warlock

Aan het einde van de tweede Guardians of the Galaxy film zagen we al een vermelding door Ayesha over Adam. Dit is waarschijnlijk als de eerste hint. James Gunn kondigde laatst ook al aan dat Will Poulter Adam Warlock gaat spelen.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1447694295121678347

Er is nog vrij weinig bekend over wat de rol van Adam Warlock wordt in de film. Uit de comics kunnen we opmaken dat Warlock is gemaakt door een groep researchers die zichzelf de Enclave noemen.