Categorieën
Marvel

Moon Knight trailer en release datum bekend!

De trailer voor Moon Knight is online. Bekijk de trailer hieronder. Ook krijgen we van disney+ gelijk een release datum bij de trailer, 30 maart verschijnt de serie op de streamingdienst.

De serie gaat over Steven Grant, een ongeduldige medewerker van een cadeauwinkel, die worstelt met blackouts en herinneringen van een ander leven. Steven ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en een lichaam deelt met huurling Marc Spector. Wanneer Steven/Marc’s vijanden dichterbij komen moeten ze hun complexe identiteiten navigeren terwijl ze zich begeven in een dodelijk mysterie tussen Egyptische goden.

De serie bestaat uit 6 afleveringen, met de eerste aflevering op 30 maart. Oscar Isaac gaat Steven Grant/Marc Spector/Moon Knight spelen. Met tegenspeler Ethan Hawk als Arthur Harrow. Voor de rest is er nog niet veel meer bekend over de serie en het plot.

Wie is Moon Knight?
Moon Knight is Marvel’s meest onvoorspelbare superheld. Marc Spector heeft jaren lange ervaring als huurling. Na een misgelopen gevecht is hij voor dood achtergelaten in een woestijn waar hij zijn weg heeft gevonden naar een Egyptisch tombe. Eenmaal daar is hij gestorven en gelijk weer tot leven gewekt door de maan god Khonshu (ook wel als de nemer van wraak bekend). MEt een vernieuwd en sterker lichaam heeft hij wraak gekregen en is hij met het geld wat hij verdiend heeft als huurling veranderd in Moon Knight/ Fist of Khonshu. Hij is ook een avenger geweest en heeft zelfs met Spider-Man samengewerkt.

Bekijk ook de bijbehorende poster hieronder.