Categorieën
Umbrella Academy

Umbrella Academy hint met sparrow posters derde seizoen

Het derde seizoen van de Netflix serie Umbrella Academy komt telkens dichterbij. Met 7 verse posters worden de eeerste beelden van de cast getoond. Tegen het einde van het tweede seizoen is te zien dat door hun tijdreiskunsten de originele 7 helden vervangen zijn door 7 sparrows. Opvallend is dat de sparrows ook genummerd zijn.

Als we de comics en geruchten moeten geloven kunnen we het volgende verwachten:

Met als eerste Justin Cornwell als Marcus. De leider van de groep. Marcus zijn doel is ook het bij elkaar houden van de zeven Sparrows met speciale krachten. Hij is zo slim als dat hij sterk is.

De tweede kenden we al als Ben gespeeld door Justin H. Min. Echter is hij niet meer hetzelfde als hij was toen hij Klaus vergezelde als spook omdat Klaus de enige was die hem kon zien. Voor dit seizoen is hij veranderd in een methodische planner met als doel de leider van de Sparrows te worden.

Britne Oldford speelt Fei/Sparrow nr. 3. ziet de wereld op een speciale manier en komt daardoor over als een outsider maar diep van binnen zou ze niks liver willen dan een goede vriend.

De vierde Sparrow of Alphonso wordt gespeeld door Jake Epstein die jaren door heeft gebracht met het bestrijden van misdaad. Dit is niet zonder slag of stoot gegaan, hij is helemaal bedekt door littekens.

Sloane, de vijfde van de bende gespeeld door Genesis Rodriguez is een romanticus met een hogere roeping waardoor ze niets liever wil dan de wereld om haar heen te ontdekken.

Sparrow nummer 6 is niet zo spraakzaam omdat het niet nodig is. Jayme gespeeld door Cazzie David heeft een angst opwekkende blik, ze is slim en spendeert haar meeste tijd met Alphonso.

Als laatste is er de uitzonderling Existential Dread-inducing Psykronium Cube of Christopher. Een telekenetische kubus van onbekende komaf dat elke ruimte ijskoud en iedereen vrees in kan blazen. Hij dient als het orakel voor de Sparrows met geweldige adviezen.

Hou onze kalender in de gaten voor alle release dates, waaronder het derde seizoen van Umbrella Academy.